Mari Tõrv kaitses doktoritöö

 

23. mail 2016 kaitses Mari Tõrv TÜ senati saalis doktoritöö “Persistent Practices. A Multi-Disciplinary Study of Hunter-Gatherer Mortuary Remains from c. 6500–2600 cal. BC, Estonia” (Praktikate püsivus. Multidistsiplinaarne uurimus küttide ja korilaste matustest Eestis, ajavahemikul 6500–2600). Doktoritöö juhendajad olid Eestist, Saksamaalt ja USA-st: prof. Aivar Kriiska (TÜ ajaloo ja arheoloogia instituut), prof. dr. Berit V. Eriksen (Zentrum für Baltische und Skandinavische Archäologie, Kiel University) ja dr. Liv Nilsson Stutz (Emory College of Arts and Sciences). Oponendiks oli dr. Rick Schulting (University of Oxford, School of Archaeology).

Filosoofiateaduskonna ajaloo ja arheoloogia instituudi nõukogu kaitsmiskomisjon omistas Mari Tõrv´ale peale edukat kaitsmist filosoofiadoktori kraadi arheoloogia erialal (summa cum laude).

M. Tõrva doktoriöö “Persistent Practices. A Multi-Disciplinary Study of Hunter-Gatherer Mortuary Remains from c. 6500–2600 cal. BC, Estonia”: http://dspace.ut.ee/handle/10062/51352

 

Palju õnne!

     

    

 

Rubriigid: Üritused, Uudised. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.