Eve Rannamäe kaitses doktoritöö

18. novembril  2016. aastal kaitses Eve Rannamäe doktoritöö “Development of Sheep Populations in Estonia as Indicated by Archaeofaunal Evidence  and Ancient Mitochondrial DNA Lineages from the Bronze Age to the Modern Period” (Lambapopulatsioonide kujunemine Eestis pronksiajast tänapäevani zooarheoloogilise leiuainese ning mitokondriaalse DNA liinide põhjal).

Doktoritöö juhendajaid oli kolm: Tartu Ülikoolist PhD Heiki Valk ja PhD Urmas Saarma ning Tallinna Ülikoolist PhD Lembi Lõugas. Oponendiks oli prof. PhD Laszló Bartosiewicz (Osteoarchaeological Research Laboratory, Stockholm University).

Humanitaarteaduste ja kunstide valdkonna ajaloo ja arheoloogia instituudi nõukogu kaitsmiskomisjon omistas Eve Rannamäele peale edukat kaitsmist filosoofiadoktori kraadi arheoloogia erialal.

E. Rannamäe doktoritööd “Development of Sheep Populations in Estonia as Indicated by Archaeofaunal Evidence  and Ancient Mitochondrial DNA Lineages from the Bronze Age to the Modern Period” saab lugeda: http://dspace.ut.ee/handle/10062/54179.

Palju õnne, Eve!

Rubriigid: Uudised. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.