Freydis Ehrlich kaitses doktoritöö

7. juunil 2022 kaitses Freydis Ehrlich TÜ senati saalis arheoloogia erialal oma doktoritöö „Linnud Eesti zooarheoloogilises materjalis: mitmekesisus, tähtsus ja varaseimad tõendid kodustatud liikidest“ („Birds in Estonian zooarchaeological material: diversity, importance and the earliest appearance of domesticated species“). Töö juhendajad olid Eve Rannamäe, PhD ja Valter Lang, PhD (mõlemad Tartu Ülikoolist) ning oponent Erika Gál, Eötvös Loránd Research Network, Budapest: Institute of Archaeology, Research Centre for the Humanities (Ungari).

Pärast edukat kaitsmist omistati Freydisele filosoofiadoktori kraad arheoloogias.

Freydise doktoritööd saab lugeda: http://hdl.handle.net/10062/77677

Palju õnne, Freydis!

Rubriigid: Uudised. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.