Müüdimurdmise öö

Kõik minevikuhuvilised on oodatud 2012 aasta Teadlaste ööle koos Tartu Ülikooli arheoloogidega müüte murdma 28. septembril 2012 kell 18.00 – 22.00. Üritus toimub Tartu Ülikooli Kunstimuuseumisse, Ülikooli 18.

Otsime vastuseid paljudele küsimustele: Kas kiviaja inimesed küttisid dinosauruseid? Kas Lembitul oli kaaries? Kas põlluharija elu oli lill? Kas maarahvas kandis kartulikotist rõivaid? Kas viikingite kiivritel olid sarved? jpms

Võimalus küsida arheoloogilt ja Muinsuskaitseametiesindajalt küsimusi, millele oled juba ammu vastust soovinud.

Sissepääs kuni 21.30.

Üritust toetavad Est-Lat-Rus projekt “Arheoloogia, võim ja ühiskond”, Tartu Ülikooli Ajaloo ja arheoloogia instituut, Kultuuriteooria tippkeskus (EL Euroopa Regionaalarengu Fond), Tartu Ülikooli Kunstimuuseum ja Teaduskeskus AHAA

 

Rubriigid: Uudised. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.