Arheoloogia kevadkool “Aja ja looduse lood” 17.-18.märtsil 2012

IX arheoloogia kevadkool „Aja ja looduse lood“
17.-18.märtsil 2012 Taevaskoja Puhkekeskuses.

Kevadkool on iga-aastane arheoloogia magistrantide korraldatav kahepäevane seminar, kus kokku saavad erinevate erialade tudengid, teadlased ja õppejõud. Kui varasemalt on kevadkoolis ühisosa otsitud teiste seas nii ajaloolaste, etnoloogide, geograafide, usunditeadlaste kui ajakirjanikega, siis sel aastal, järjekorras juba IX kevadkoolis, on koostööpartneriks bioloogid.

Tänavused ettekanded keskenduvad erinevatele loodusteaduslikele meetoditele, mille abil on võimalik uurida inimkonna kaugemat minevikku ning erinevatele bioloogilistele protsessidele inimese, loomastiku ja taimestiku arengus.

Täpsem info ja registreerimine kevadkooli kodulehel http://kevadkool2012.edicypages.com/

Rubriigid: Uudised. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.